Kerhohuone

Alkaen: 10,00  10,00 

Kuvaus

Kerhotilan varaus

Tietolinja 5:n 5. kerroksessa sijaitsee kerhotila, jota asukkaat voivat varata OmaKoti-kännykkäsovelluksen kautta käyttöönsä klo 8.00 ja 22.00 välillä. Päivinä, joina sauna lämmitetään (ke, to ja la), tila on varattavissa klo 8.00 ja 16.00 välillä. Asukas voi varata kerhotilan käyttöönsä vähintään yhtä päivää ja aikaisintaan 4 viikkoa ennen käyttöönottoa. Varaus tehdään OmaKoti-sovelluksen kautta, valitsemalla haluttu varauspäivä ja varauksen alkamis- sekä päättymisaika. Vähimmäisvaraus kerhotilalle on 2 tuntia. Kerhotilan varaus maksetaan maksukortilla suoraan OmaKoti-sovelluksessa, jonka jälkeen tilan voi ottaa käyttöönsä varattuna aikana.

Kerhotilan varusteet ja käyttö

Kerhotilassa on jääkaapilla varustettu pienoiskeittiö, jossa liesi ja uuni. Tilassa on siivous- ja astianpesuvälineet, joilla jokaisen tulee huolellisesti siivota tila ja tiskata tiskit käyttönsä jälkeen. Kerhotilaan ei ole järjestetty säännöllistä siivousta, joten muistathan viedä siis myös roskat pois käytön jälkeen!

Jos tilan edellinen käyttäjä jättää tilan epäsiistiksi, muodostuu tilanne ongelmalliseksi seuraavalle käyttäjälle. Tällöin seuraavan käyttäjän pyynnöstä kiinteistönhoitoliike siivoaa tilan edellisen käyttäjän kustannuksella. Tavallisesti siivous ei kuitenkaan ehdi pelastaa seuraavan käyttäjän tilannetta. Siivoustarpeesta tulee ilmoittaa todisteellisesti kiinteistönhoitoliikkeelle yksilöiden aika ja siivoustarpeen luonne.

Tilan käyttäjän tulee poistaa tilasta käyttövuoronsa päätteeksi mahdollisesti esille asettamansa rekvisiitta ja koristeet. Pöydät ja tuolit tulee pyyhkiä ja järjestää hyvään järjestykseen. Valot tulee sammuttaa ja ovi sulkea.

Kerhotilan käyttäjän tulee muistaa, että kerhotila sijaitsee asuintalossa, jossa melua koskevat asuinhuoneistoja vastaavat säännöt ja taloyhtiön järjestysmääräyksiä tulee muutenkin noudattaa yhtä lailla kuin asuinhuoneistoissakin.